DESPRE NOI

Suntem o firma care si-a asigurat un loc de prestigiu atat pe piata interna cat si pe piata internationala prin varietatea si frumusetea artistica a produselor noastre. Societatea noastra este deosebit de apreciata pe piata de clientii si colaboratorii nostri, avand deja o larga deschidere spre mai multe segmente de piata, biserici, manastiri, banci, hoteluri si alte societati. Produsele, diversitatea, calitatea, serviciile, promptitudinea, si preturile ne-au propulsat pe primele locuri in domeniu.

ACTIVITATI

Producator de statuete, statui religioase sau a unor personalitati, statui personalizate (bust sau marime naturala), basoreliefuri, blazoane, pisanii, icoane in relief, comenzi speciale pentru iconostase, gravuri, tabernacole, mese de cult, diverse elemente de decoratiuni interioare si exterioare, executam la comanda o gama vasta de produse din ciment, ipsos, praf de marmura, praf de piatra, marmura, in diverse nuante, patine si dimensiuni.

Realizam si comenzi speciale din bronz, cupru, aluminiu, fonta, diverse aliaje. De asemenea executam la comanda picturi murale, picturi de sevalet, tablouri pe panza in ulei, portrete (portrete personalizate), peisaje, reproduceri dupa picturi celebre, icoane pe lemn, patinate, imbracate in foita de aur, orice marime.

COLABORARI

Atat activitatea cat si produsele si serviciile noastre se adreseaza in special persoanelor fizice si juridice, restaurantelor, hotelurilor, cluburilor, muzeelor, bisericilor, manastirilor, magazinelor de specialitate, bancilor, institutiilor administrative, firmelor de amenajari interioare si exterioare, magazinelor cu obiecte religioase si de cult, magazinelor specializate in suveniruri, arta decorativa si cadouri, producatorilor de monumente funerare, arhitectilor pe categoria de elemente arhitecturale, si nu in ultimul rand persoanelor iubitoare de frumos care doresc sa-si decoreze casa, vila si gradina.

SERVICII

  • - Consultanta in domeniu, arta, decoratiuni interioare si exterioare.
  • - Creatie diverse modele de statui, tabernacole, blazoane, pisanii, etc.
  • - Achizitii si vanzare prin licitatii antichitati.
  • - Consultanta, propulsare pe piata artei a unor tineri artisti.
  • - Consultanta si instruire pentru noii colaboratori.
  • - Oportunitati, parteneriate.