1. Cum comand produse de serie?

Va alegeti de pe site codurile produselor care va intereseaza, ne transmiteti aceste coduri folosind o metoda de pe pagina de contact sau apasand butonul cerere oferta de pe pagina produsului, iar noi va comunicam in cel mai scurt timp posibil preturile si timpul de executie. Ulterior ne confirmati comanda finala, va emitem factura de avans si dupa confirmarea platii incepem procesarea comenzii.

2. Cum comand produse personalizate?

Ne scrieti pe e-mail sau prin formularul de comanda de pe site ( vezi Contact) ce anume doriti, eventual atasati o imagine cu ceea ce doriti, ne spuneti dimensiunile, materialul (sau va propunem noi materialul) , iar noi va comunicam in cel mai scurt timp posibil pretul si timpul de executie. Ulterior ne confirmati comanda finala, va emitem factura de avans si dupa confirmarea platii incepem procesarea comenzii.

3. Care sunt termenele de executie pentru produsele de serie?

In general, produsele din ciment marmorat au termenul de executie de aproximativ 2 saptamani, dar poate varia in functie de cantitate. Produsele din bronz au termenul de executie de aproximativ 3 luni. Produsele din marmura au termenul de executie de aproximativ 3 luni.

4. Care sunt termenele de executie pentru produsele personalizate?

Cand vi se comunica oferta de pret, in functie de complexitatea lucrarii si de materialul ales, vi se comunica si termenul de executie a lucrarii respective.

5. Pot sa va vizitez la sediul firmei dvs. pentru a vedea produsele?

Da, dar numai daca stabiliti in avans cu cel putin 48 de ore o intalnire exacta (zi, ora) cu unul din operatorii companiei noastre. Pot fi vazute produsele care le avem pe stoc.

6. Pot cumpara direct de la sediul firmei dvs. ceea ce ma intereseaza?

Produsele se realizeaza doar la comanda, in termenele stabilite.

7. Cum intru in posesia produselor comandate?

Cand sunt gata, produsele comandate pot fi ridicate de la sediul companiei noastre de catre client sau vi le aducem noi la destinatie ( in functie de comanda ). Detaliile despre transport se stabilesc in functie de comanda, concret, cu fiecare client in parte.